Over ons

VSE biedt bedrijven de mogelijkheid om alle voordelen van uitbesteding te benutten. Door gedeeltelijke of gehele uitbesteding van het onderhoud van uw machinepark, verhoogt u de flexibiliteit en werkt u kosten besparend. Door onze ervaring biedt Verhoef Service Engineering u vakmanschap en kwaliteit zodat u kunt profiteren van een doelgerichte uitvoering van alle technische werkzaamheden. Dat kunnen losse projecten zijn zoals machinebouw maar ook vaste werkzaamheden en uren waarvoor u ons inhuurt.

Verhoef Service Engineering Ons team wordt ingezet op diverse locaties maar wij bereiden ook werkzaamheden voor in de werkplaats. Juist de allroundheid van onze medewerkers zorgt ervoor dat zij zowel zelfstandig als in teamverband kunnen worden ingezet. Dit is een groot voordeel omdat uw team gewoon door kan functioneren en wij onze expertise in uw werkzaamheden inpassen. Daarnaast kunnen wij omdat wij voornamelijk regionaal opereren snel reageren op ad-hoc problemen.

Wij zijn lid van de Koninklijke Metaalunie en al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. VGM Checklist Aannemer Lid van de Koninklijke Metaalunie