Werken bij Verhoef Service Engineering

Vanwege de groei zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen die ons enthousiaste team willen versterken. De mening van onze klanten en ons personeel is een basis van de onderneming, waardoor wij in staat zijn werk van hoogwaardige kwaliteit te leveren met een innovatief karakter. Wij houden van directe communicatie, korte lijnen die het mogelijke maken om slagvaardig te opereren.

Werken bij VSE Spreekt dit je aan en ben jij een all-round storingsmonteur en je houdt van zelfstandig werken, uitdagingen aan te gaan, oplossingsgericht bezig te zijn en wil je daarnaast deelnemen aan een team van monteurs, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij bieden gevarieerd werk in het technisch onderhoud bij productiebedrijven of in onze eigen werkplaats. Dat kunnen losse projecten zijn maar ook vaste werkzaamheden en uren bij opdrachtgevers.

Ook als (startende) ZZP-er ben je van harte welkom binnen ons team. Je behoudt je zelfstandigheid, maar je krijgt wel de voordelen van een team die je ondersteunt en begeleidt.

Ga naar het sollicitatieformulier.